Home Tutorial Freebies Jatt & Kucing Others Blogwalking

18 August, 2011

no title please

Maaf sebab dah lama izzat tak buat entry dalam blog ni.. Orang sibuk la katakan*tipu.. Acctually izzat memang sibuk pun.. Sibuk dengan peperiksaan... Peperiksaan kali ni memang izzat study hard lah, pagi petang siang malam izzat study kat asrama tu*k tipu... Tapi result, perghh, malu lah nak cakap =='.. Memang patut pun izzat dapat result macam tuh.. Sebab---> izzat  memang la study, tapi study hard dan bukan study smart... Izzat memang ada cuba nak study smart tapi tak tahu macam mana.. Setahu izzat study semuanya sama... Letakkan buku atas meja dan mula la belek-belek buku tu.. 

Korang sedar tak yang kita dah masuk puasa yang ke lapanbelas.. Cepat je kan masa berlalu.. Dah lapanbelas hari dah aku puasa... Setakat ni puasa aku masih lagi penuh... Alhamdulillah takde tinggal lagi... Izzat memang tabik la adik izzat.. sebab---> umur dia baru je lapantahun tapi boleh bertahan sampai sekarang.. kalau izzat la kan masa kecik-kecik, puasa setengah hari je*malu.. balik je sekolah terus reka alasan nak berbukak*nakal... Ingat lagi masa kecik-kecik dulu, masuk bilik air je terus minum air paip dalam tu.. masa tu tak kira dah bersih ke tak air tu... Tak lama lagi dah nak raya dan izzat pasti mesti dah ramai yang dah beli belah kan? Tak sabar kan nak raya.. Nak jumpa sepupu masa malam raya tu, nak makan ketupat cicah rendang yang nenek buat, nak ajak sepupu jalan dari rumah ke rumah mintak duit raya*muka tak tahu malu :3.. 

1 comment:

LinkWithin