Home Tutorial Freebies Jatt & Kucing Others Blogwalking

14 November, 2011

Segmen Klik Churp-Churp Sampai Cashout

Tumblr_lu3e3yv7s91r046k5o1_500_large
*Gadgets here, Gadgets there. Gadgets Everywhere.

Bonjour chiguya.

It's been a while izzat tak update blog ni kan. Ini tak bermakna izzat dah retire dalam dunia blogging ni. cuma sekarang ni izzat lebih active dekat blog www.moonlight-shadow.co.cc tu. Tapi seperti yang izzat katakan, izzat akan still update blog ni sikit sikit. 

Hari ni dengan besar hatinya izzat nak join satu segmen yang bertajuk.... Jeng jeng jeng.. 'Segmen Klik Churp-Churp Sampai Cashout'. Segmen ni datang dari blog itikjahat.blogspot.com. Here the banner,


Kalau nak join jugak tapi tak tau syaratnya. Refer sini. http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/segmen-klik-churp-churp-sampai-dapat.html. Join la pastu kita pakat tekan iklan masing masing. Baru senang nak cashout. tak gitu?

10 comments:

ABS :) said...

Hii . saya dah klik awk punyaa dah . klik saya punya balik ye . dekat bahagian sidebar - hotstuff . thanks you .

husnazahidi said...

salam kenal..klik churp2 cni..
visit mine..^^

http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2011/11/segmen-klik-churp-churp-sampai-cash-out.html

zafira othman. said...

dah klik semua churp-churp ok :)

aliaa said...

kite da follow awk :)

zana said...

sy da klik churp2 mai cini ye

Isha Kun said...

Isha dh klik iklan awk , klik Isha punye jugak ye :)

http://official-isha.blogspot.com/2011/12/segmen-click-churp-churp-sampai-cashout.html

❀ ERAH ❀ said...

datang dari segmen sama...nak klik semua iklan...kalau sudi klik la iklan erah jugak eh..tengah boring ni...lama dah tak singgah...hehehe

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/11/segmen-klik-churp-churp-sampai-cash-out.html

miSpYeja said...

dtg dari segmen yg sama..da klik awk..kalau suka jom klik miS punya pulak :).

http://pyeja-kisahaqu.blogspot.com/2011/12/segmen-klik-churpchurp-sampat-dapat.html

sweety_nur said...

dtg klik2 n jgn lupa klik saya plak

http://secebisnurkilan.blogspot.com/2011/12/segmen-klik-churp-churp-sampai-cash-out.html

Puteri Auni Kamaruzzaman said...

Done . Click mine . http://puteri-auni.blogspot.com/2011/12/klik-sampai-berjaya-cashout_975.html

LinkWithin