Home Tutorial Freebies Jatt & Kucing Others Blogwalking

21 August, 2011

worldless saturday | domolicious cake :9




15 comments:

aku said...

sedapyer...bru igt nk buat entri sal domo td..hihi

EzyFibre said...

aku

hahaha.. sedap tu memang sedap..Tapi tak sanggup nak makan...Cake ni comel sangat!! :3

syrupmasin said...

haha..domooo..adoii..mcm mane nak makan :D

Memey Baharom said...

minat domo ?? eheh . same lah !!

faRHa@miSS Vio said...

cup cake btol ke ni??? alahai...x sanggup nak telan ...comei sgt.....

mira nur Ishak (MNI) said...

OMO..domo-kun lover?. eheh

EzyFibre said...

syrupmasin

hahaha.Simpan letak dalam frame..hahaha. ada ke frame besar gedabak gitu?

EzyFibre said...

Memey Baharom;

semua minat domo.virus domo dah merebak dah nampaknye..hahaha (;

EzyFibre said...

faRHa@miSS Vio

yup.Memang tak sanggup nak telan..comel kan?

Tasha said...

x snggup nak mkn ni...hehe

EzyFibre said...

Tasha

hahaha.. sapa yang sanggup makan nie memang kejam la..

aiman fanboy k-pop said...

tak dinafikan domokun dah jd trend....makanan pon ada unsur domokun jugak.....bijak2....^^

ANA said...

mende nie ad jual betol2 tak kat kedai ? :p

EzyFibre said...

aiman fanboy k-pop

betul tu.. nanti tak pasal-pasal pulak diorang reka laptop bentuk domo.. hahaha

EzyFibre said...

ANA

kalau ada mesti dah lama izzat pergi beli..tak gitu? ahaha

LinkWithin