Home Tutorial Freebies Jatt & Kucing Others Blogwalking

27 September, 2011

Berita baik buat komentar

INI ENTRY MELEKAT
Izzat dah bosan duduk tak buat apa apa dekat rumah ni, so izzat ingat nak buat header untuk komentar komentar di blog izzat. SIAPA CEPAT DIA DAPAT bukan caranya. Izzat akan memilih beberapa blogger yang telah komen di entry ini. Jadi tak kira cepat atau lambat anda komen tapi bergantung pada nasib. Jumlah blogger yang izzat akan pilih kemungkinan 5, jadi kalau contestant tak sampai 5, izzat akan pilih semua yang menyertai. Tak ke bertuah begitu. Apa yang anda perlu buat cuma comment entry ini dan follow blog izzat.

Nama anda-
URL blog-
Facebook-

Text-
Font-
Color-

Width-
Height-
Isikan form diatas Paste dalam kotak comment. Jumlah blogger akan bertambah mengikut followers. Cop cop, Bende ni sampai akhir bulan ni je tau. Lepas tu takde dah so baik cepat.

13 comments:

Hanis Nizam said...

Nama anda-Nur Hanis Mohd Nizam
URL blog-http://budaksponggy.blogspot.com/
Facebook-Hanis Nizam (http://www.facebook.com/sillyhanis)

Text-Hanis Nizam Official Blog
Font-@HUVaca13
Color-Light Pink

Width-600
Height-200

Harap2 saya dapat ye . Terima kasih :)

amalia azhar said...

nama:sitinuramalia bt azhar
url blog : amaliablinkblink.blogspot.com
facebook:amalia blink blink , amalia azhar
text : diary kiut miut amalia blink blink
font : ape2 je aslkn cntek dmate awk
color : pink
width : 600
height :200

hrp2 dptt

Iqa said...

Nama anda- Nurul Shafiqah binti Abdul Hakim
URL blog- http://ilovemeiqa.blogspot.com
Facebook- Iqa Shafiqah
Text- my one and only blog
Font- anything... asalkan comel =D
Color- pink
Width- 800
Height- 300

Kalau awak sudi buatkan saya nak ucapkan terima kasih sangat2 :) :D

FASIHAH ♥ said...

Nama anda- Fasihah
URL blog-budakketotstory.bs.com
Facebook- Fasihah Abdul Latiff

Text-Spongebob Blog \letak gmbg spongebob kalo ada ;p /
Font-Tkkesah , janji lawooo :D
Color-Colourful . Warna pelangiii .

Width-960
Height-320

zulhilmi tempoyak said...

dok ngah cari gak org bleh buat header ni...

tp x reti sgt nk gtau saiz ke ape ni..

hahahak

aJieM_iyMa said...

Nama - ajiem iyma
Url blog - http://ajiemisiyma.blogspot.com/
Facebook - ajiema ism

Text - sOme BebeLing frOm aN OrdiNaRy GirL!
Font - tak kesah!
Colour - mane yg anda rasa sesuai dgn templete sekarang!


Width - 660
Height - 210

kalau lah saya terpilih! buat sesimple je! mcm skrng! heee.. mekaseh! :)

aiman fanboy k-pop said...

Nama anda-aiman
URL blog-http://aimanbudakbaik93.blogspot.com
Facebook-aiman likes kpop


Text - welcome to fanboy kpop's blog....ltak gambar shinee kalo boleh..heeheee...tak knal shinee?search di internet
Font - awk guna font apa nih??font kat blog awk ni pon daa kira bole,,,^^
Colour - biru air..warna biru lembut2 gitu..tak suka biru terang..

nk knal pasti height n width tuh kat mana daa....lama tak buat header,,,^^

btw,follow u...follow me back if u likes my blog...trimas...

Yaya Maisarah said...

Nama - Julia
URL blog - www.juliaaziz.blogspot.com
Facebook - Yaya Maisarah
Text - Julia Aziz's Online Diary
Font - erm.. tak kisah.. kalau boleh ada font wobbly bob. =)
colour - colourful =))

width - 600
height - 200

wow.. 28th September. am i too late? oh btw kalau rajin visit my first blog, www.yayamaisarah.blogspot.com and my third blog www.bukunotayaya.blogspot.com.. yg third blog tu dah kann? takpe.. visit je lagii.. hehe~

I ♥ DongHae ! said...

Nama anda-Nawal Norshareena
URL blog-http://nawaldonghae.blogspot.com
Facebook-Nawal Lurve SuperJunior


Text-Super Junior ELFs
Font-apa - apa je , asalkan bagi awak cantik
Color-purple


Width-800
Height-300

kalau awak sudi tolong buatkan untuk saya ya . :) terima kasih .

amy farina ♥ said...
This comment has been removed by the author.
amy farina ♥ said...

Nama anda- emingg
URL blog- http://ceriteradaxbumcet.blogspot.com/
Facebook- http://www.facebook.com/emingx

Text- i love smile
yet , it portrays hypocrisy
Font- tak kesah pape pun
Color- pink + grey

Width- 600
Height-200

Dinda~ said...

Nama Anda = Dinda :)
URL Blog = dindapersilka.blogspot.com
Facebook = facebook.com/dindawantsherownhouse

Text = Dinda Persilka

Font = yang kawaii~
Color = purple / blue :P

Width = 760
Height = 350

Tolong ya :)

Cik Kira said...

Hei2 , sy ni insan bease . ade nafsu dan keinginan , so , sy pon nak jugak lah bnde ini . sy tak terlewat kan ? ari ny 30 sept , so tak akhir bulan lagi . kikiki .
*hoi cikkira ape laa yang kau melalut kat page orang nihh*


:DD

nama:Nur Hazwanie Fakhira bt. Nawawi
url blog : cikkira94.blogspot.com
facebook:HazwanieFakhira Nawawi
text : SukaSuki.DukaDuki
font : ikot awk la , aslkan sesuai utk perempuan . uhh ?
color : pink
width : 600
height :200

LinkWithin