Home Tutorial Freebies Jatt & Kucing Others Blogwalking

05 August, 2011

aku sayang churp churp

Sumpah aku cakap aku puas hati dengan churp churp... tadi aku check churp churp aku and aku tengok account aku dah earned RM 1.20.. ok aku tau bagi korang suma yang dah expert ngan churp churp nieh msti kata "alah, singgit lebih je, aku dalam masa sehari boley buat 50 hinggit terus".. tapi aku kan still newbie dengan churp churp nie so wajarlah aku dapat sikit tu jah tapi aku tetap bersyukur.. memang btul lah cakap Abg Wan, churp churp nieh untuk jangka masa yang pendek manakala nuffnang untuk jangka masa yang panjang.. harap haraplah dah boleh cashout akhir bulan ni*berkoya, sebab nak sangat pakai phone baru time raya nanti... ala,phone yang aku berhajat nak beli ni pon bukanya mahal sangat.. korang nak tahu tak phone apa yang aku hajat nak beli..
ni hah phone yang aku hajat.. [samsung corby 2 s3850]
I wish i can buy that phone as soon as possible*bad bad english ^^.. kenapa aku nak sangat phone ni.. sebabnya phone ni die ada wifi.. dah lah ada wifi, murah pulak... lagi satu phone ni comey sial*bahasa yang kurang sopan didengar,dibace takpe^^.. aku harap haraplah churp churp nieh kasihan bila tengok aku dalam keadaan camnie.. 


2 comments:

cik tikah said...

samsung corby comel!

Fafa said...

yup! adik kte pon gne phone nie..
camera clear n mmg murah wok! hehe..

LinkWithin