Home Tutorial Freebies Jatt & Kucing Others Blogwalking

25 August, 2011

mood raya + cuti dah datang

credit google
Salam semua.Awal tak awal izzat post entry Raya kan? /semangat\.Mesti korang sekarang pun dalam mood raya kan? Mana taknye, lepas dekat sebulan duk tahan lapar aje.Masuk raya nanti korang makan la ye puaspuas.Belambak makanan yang sedang menunggu untuk ditelan.DUM DAM DOM DIM DOMM BOMMM.Mentang mentang raya dah nak dekat la kan, ashik berbunyi je mercun ni tak kira siang malam.Kejap DUM sini, kejap DOM sana.Last last BOMM kat tangan sendiri, beraya kat hospital la gamaknya.Orang duk sibuk sembahyang terawih dalam masjid, dia pergi main mercun.Budak budak zaman sekarang*geleng kepala.

credit;google
Korang balik kampung tak raya kali ni.Best la korang Balik, izzat beraya kat rumah jer, tak pergi mane2 pun/sedeh\.Izzat nak balik kampung!*menangis.Sape yang baik nak tumpangkan izzat balik kampung izzat? Tak jauh pun, Felda Jerangau,Terengganu je.Tak kisah la pasal tu, beraya kat rumah ke, kampung ke, sama aja selagi kita bersama keluarga yang tersayang.Setuju?

New template.. peach ok.not pink!

10 comments:

faRHa@miSS Vio said...

la..duk jerangau k?? kite duk kuala abg ..dungun jgak ... ^_^

EzyFibre said...

faRHa@miSS Vio

yup. hahaha

Elie Lily said...

raya2 jugak..keje sekolah jangan lupa buat! hahaha..
selamat hari raya ya.. :D

atien said...

xkkan izzat x main mercun kott

EzyFibre said...

Elie Lily

laaa~ kita baru je nak enjoy cuti..
BTW, selamat hari raya jugak..

EzyFibre said...

atien

eh maen, mercun bawang ngan mercun pop.. hahaha*gurau.
main memang main tpi sikit sikit je..

anamizu said...

owhh izzat dok felda eh??
cik ana pon dok felda jugak...
tp felda gunung besout,sungkai la..hehe..eh selamat hari raye & salam kemaafan izzat :)

EzyFibre said...

anamizu

haha, kita geng geng felda!
selamat hari raya jugak.

Memey Baharom said...

Happy Eid Mubarak . memey mintak maaf law ade silap ;)

EzyFibre said...

Memey Baharom

thanx..Maaf anda diampunkan..
izzat pun mintak maaf tau..

LinkWithin