Home Tutorial Freebies Jatt & Kucing Others Blogwalking

30 July, 2011

blogger buat jal pulak ke?

aztually aku dah lama dah sedar pasal hal ni.. tapi aku ingat blog aku jer kene cam tu.. aku pun tak tahu ap yang jadi sebenarnya... cube korang tengok ni...

time aku tengok kat dashboard tu


dia tulis '3 minute ago' kan
tapi bila aku check dekat wall FB


tengok... 'about an hour ago'

tak ke pelik... aku amik gambar ni jam yang sama, waktu yang sama and of course la hari yang sama...
tapi asal dia lain-lain jam??

LinkWithin