Home Tutorial Freebies Jatt & Kucing Others Blogwalking

08 December, 2011

600th Followers. Thanks you Guys.

Tumblr_lvbt0sgymn1ql1ui2o1_500_large

Setelah lama izzat tak guna blog ni. Mintak maaf. Ada sebab ok. Tapi sebab yang langsung tak munasabah. Tapi.. Walaupun izzat tak guna blog ni, masih ada orang yang sudi follow. Thanks Yaw Gais...

Sebenarnya, izzat dah taknak guna langsung blog ni disebabkan sebab yang tak munasabah tu. Tapi lepas tengok follower blog ni meningkat sehinggalah 600th follower. Terus terfikir nak guna blog ni balik. Tapi izzat masih lagi guna blog http://www.moonlight-shadow.co.cc/.

Bytheway, Blog ni dah bertukar skin. Dulu pakai Template Minima. Sekarang tukar Blogskin. Awesome huh? Tema blog ni Grey+White. Campuran Gongchan B1A4. Sorry Kaq Nazihah. Pinjam husband akaq kejap. boleh kan? 

Apa-apa pun. Korang doh join belum segmen izzat? Kalau belum pergi join. Hadiah yang superb menawan. Memang takkan menyesala kalau korang join.

Oh ya. Izzat terlupa. Nak tahu siapa follower yang ke 600th tu. Here She is. Perempuan yaw. http://beloggadisbiru.blogspot.com/
Belog yang memang sungguh biru dan menawan. Thank dear. Sebagai tanda penghargaan. Awak nak apa. PM izzat dekat FB izzat. Insyaallah izzat tolong buat. Anything. Edit blog ke. header ke. Tapi izzat sarankan header je lah, sebab takut kalau izzat edit blog tak menepati cita rasa awak.

Enjoy your holiday gais. Izzat nak pergi Langkawi Sabtu ni. Korang?

4 comments:

nysa domo said...

hehe,thanks :)
nti niesa add izzat at fb :)

♥ aeryn ♥ said...

nice blog.. :)

syrupmasin said...

perghh langkawi..untunglah..bawak balek coklat+beras terbakar sekali ye :D

Picoz Shupalula. said...

untunglaaa follower dah 600th :p

LinkWithin