Home Tutorial Freebies Jatt & Kucing Others Blogwalking

09 December, 2011

Leaving for 4Days.

Tumblr_lvwij32xls1ql1ui2o1_500_large
Comel Bias aku. Main gigit2 jari. Comel la tu? Mestilah. >.<

Bonjour Gais.

How's your day? Hari ni izzat bangun pukul 12.30P.m. Kes tengok 'Strong Heart' semalam. Lee Donghae ade. Ohsem.

Anyway, Izzat baru lepas siap kemas baju. Kenapa izzat kemas baju? Nak lari dari rumah la. Ape lagi. Kali ni nak lari dari rumah dengan Family terchenta. Sebut betul-betul. Make sure bunyi nya Terchenta bukan Tercinta.

Tak sabar nat tunggu pukul 3 pagi nanti. Menunggu seseorang pulang ke rumah. Pulang dari UTeM. Yes. Orangnya adalah kakaq izzat. I miss her so much. Cepat balik kaq, Dah tak sabar nak pegang Nikon akaq ni. Make sure akaq bawak balik nikon tu kalau tak, taknak kawan 3 minit. Macam budak-budak pulak main ugut macam ni. >.<

Pukul 4 pagi dah nak bertolak pergi Langkawi. Jadi tak boleh tidur. Kalau tidur jugak, kena tinggal. Kejam =='. Family izzat pergi dengan Family Cousin izzat yang sorang ni. Syok lah sikit kalau pergi dengan cousin. Tak gitu?

ByTheWay. Masih ada satu pertanyaan yang duk berlegar-legar dalam kepala hotak otak izzat ni. Pergi Langkawi naik ferri ke tak. Maklumlah. Izzat tak pandai sangat subjek sejarah. Jadi izzat tertukar antara Pulau pinang dengan Langkawi. Dan actually. Langkawi ni dekat mana ea? Subjek sejarah saya teruk. =='

Seriously. Tak sabar nak tunggu pukul 4 pagi. Rasa macam nak guling-guling atas lantai aje. And Kalau korang nak tahu. Izzat tengah sakit perut sekarang. Entah kenapa, setiap kali izzat Excited. Perut tetiba sakit. Fenomena yang ganjil tapi berlaku dekat izzat. Endahkan saya. saya budak pelik. ^^

Sesapa yang nak tempah cokelat tu. Contact2 lah Izzat yer. Joke. Jangan percaya. Saye dah gila. XD

Sekarang ni banyak gambar GongChan dalam Blog izzat kan. Hahaha. Die comel dan dia Bias Izzat. Jangan kutuk. Kalau tak, izzat bagi tiket free. Tiket tamparan 100jutaribu kali dari izzat. Nak? PM izzat dekat FB kalau nak. Terhad. Sape cepat dia dapat. ^.^

This Picture bellow this will make all of the GongChan GirlFans Melt. Exspeacially Kaq Nazihah Anuar. Auw....
Tumblr_lvummpkjb71qb36udo1_r1_500_large

2 comments:

syrupmasin said...

err..tu subject sejarah ke geography ?? sakit perut tu tande nye nk berak..jd pegi la toilet :D

Picoz Shupalula. said...

happy holiday :)

LinkWithin