Home Tutorial Freebies Jatt & Kucing Others Blogwalking

07 October, 2011

Bini Biniku Gangster Memang HEBAK (!)

Tumblr_lrgj6lmyhq1qiaduoo1_500_large
    Hye peeps. PMR dah nak dekat habis dah kan? Tapi izzat belum belum lagi ucap Good Luck untuk candicate PMR. So to PMR candicate, Good Luck and do your best ok. Done (!)

    Semalam download cerita 'Bini Biniku Ganster'. Tapi disebabkan kelambatan kedownloadan (?), pagi tadi baru ada peluang  untuk tengok cerita tu. Nak tengok sorang-sorang bosan pulak, so izzat ajak adik izzat tengok sama-sama.

    Lakonan Yana Samsudin memang izzat tabik springg(!) gituh. Yalah, bukan senang nak lakonkan watak kakaq gangster tapi dalam masa yang sama, perasaan kasih terhadap seorang suami tak pernah hilang. Sepanjang izzat tengok cerita ni, mata izzat tak pernah bosan tengok Yana. Nak pula masa part yana senyum, rasa macam dah cair masa tu. Memang ter-HEBAK lakonan yana termasuklah ketika part fighting. Tangan dengan kaki dia memang tak kaku langsung.
OTW download cerita 'Hantu Bonceng' pula.
* Sapa tahu movie apa yang keluar sekali dengan 'Bini Biniku Ganster'? yang pasal vampire tu.


LinkWithin